Doe mee op 17 mei

Absoluut, Dito, Kando, Konekt, Onafhankelijk Leven, SOM en Vlaams Welzijnsverbond organiseren op vrijdag 17 mei om 14u in Antwerpen een media-actie om mensen met een handicap zichtbaar te maken. Mensen met een handicap delen energierepen uit aan passanten om symbolisch duidelijk te maken dat het hen veel energie kost om deel te nemen aan deze samenleving.

We vragen aan het brede publiek om onze boodschap te onderschrijven en verder uit te dragen. We roepen beleidsmakers op om concrete acties te realiseren die het leven van mensen met een handicap echt verbeteren. Want het is tijd voor verandering!

vrijdag 17 mei 2024 om 14u

Leysstraat - Antwerpen
vlakbij station Antwerpen-Centraal

Wil je graag actief meewerken aan de actie in Antwerpen? 

Geef dan een seintje aan Jana: jana.lippens@onafhankelijkleven.be

Ook op 5 andere locaties in Vlaanderen

Naast de actie in Antwerpen, worden er op 17 mei ook kleinere initiatieven georganiseerd in Brugge, Gent, Leuven, Turnhout en Hasselt. Je kunt je bij elk van deze locaties aansluiten om je steun te betuigen! Als je actief wilt deelnemen aan de acties, vragen we je om je in te schrijven bij gwen.dekeuleneer@kando.be. Dan zorgen we voor speciaal campagnemateriaal voor jou. Maar als je gewoon langs wilt komen om je steun te betuigen, hoef je je niet in te schrijven.

Hopelijk tot dan!

Brugge

station

Gent

Vrijdagmarkt (aan het Groot Kanon)

Leuven

Grote markt (kant De Somerplein)

Turnhout

Gasthuisstraat 16

Hasselt

Molenpoort